تاریخچه لنتیکولار

جالب است بدانید که لنزهای لنتیکولار بیش از یک قرن تاریخچه دارند. در حقیقت، نقاشی به نام گویس-کریل تکنیک مشابهی را برای رسیدن به یک اثر چند بعدی با قرار دادن یک شبکه عمودی بین بیننده و نقاشی استفاده کرد.

اولین لنزهای لنتیکولار ، در دهه 1930 توسط ویکتور اندرسون، عمدتا برای اهداف تبلیغاتی و ارتقاء تولید شد که شامل مواردی چون بیلبورد ها، مجله و کارت پستال با افرادی بود که ظاهرا در بیننده چشم دوخته بودند و در دهه 1940 توسط Vari-Vue، که همچنین تصاویر متحرک را معرفی کرد، تکمیل شد.

در دهه 1960، ایستمن کداک، نیروگاه رسانه ای، یک تکنیک به نام Xograph، یک پانوراماگرام اختلاف منظر “جوهر” را توسعه داد که باعث پیشرفت این تکنولوژی شد. در طی سال ها لنزهای لنتیکولار شروع به از دست دادن نوآوری خود کردند. می توان گفت که لنزهای لنتیکولار واقعا در سال 1996 به دنیا آمدند، زمانی که National Graphics یک تکنیک چاپ مستقیم در معرض مواد لنز را به جای لمینیت کاغذ اختراع کرد، که باعث شد تصاویر با جزئیات و وضوح بسیار بیشتری در حالت نمایش قرار گیرند.

چاپ لنتیکولار چیست؟

چاپ Lenticular یک تکنولوژی است که در آن لنزهای لنزیکولیک (یک تکنولوژی که برای نمایش های d 3 استفاده می شود) برای تولید تصاویر چاپ شده با توهم عمق ، متحرک وچند تصویره استفاده می شود. علامت های تجاری Vari-Vue و Magic Motion اغلب برای تصاویر Lenticular استفاده می شود. در بریتانیا و ایالات متحده نیز ممکن است به عنوان “هولوگرام” شناخته شوند.

لنتیکولار چگونه کار میکند؟

در ساده ترین صورت، تکنولوژی lenticular شامل نمایش مجموعه های چندگانه از همان تصویر می شود که از زوایای مختلف تغییر می کند که به توهم عمق ، متحرک و چند تصویره می انجامد و یکی از راه هایی است که تصاویر 3D و فلیپ فلاپ یا متحرک تولید می شود. بهترین قسمت این است که برای رسیدن به اثر سه بعدی ، متحرک و چند تصویره نیاز به هیچ عینکی نیست!